Nastavení země / jazyka

V nastavení si můžeš změnit jazykovou mutaci a také zemi, na jejímž základě se ti budou zobrazovat ceny produktů v příslušné měně. Nastavení si můžeš kdykoliv znovu změnit a přestavit. V případě změny jazykové mutace budeš přesměrován na doménu dané země.

Nastavení země / jazyka

V nastavení si můžeš změnit jazykovou mutaci a také zemi, na jejímž základě se ti budou zobrazovat ceny produktů v příslušné měně. Nastavení si můžeš kdykoliv znovu změnit a přestavit. V případě změny jazykové mutace budeš přesměrován na doménu dané země.


Pstruh s houbovou nádivkou

Rychlý, jednoduchý, a přitom vynikající rybí pokrm.

Přísady pro 4 osoby:

  • 4 pstruzi
  • 6 lžic konopného oleje
  • pepř a sůl
  • 200 g hříbků nebo žampionů
  • petrželová nať
  • 4 lžíce másla
  • 4 lžíce špaldové strouhanky 
  • 1 červená cibule
  • 3 lžíce koření na ryby rybáře Svena SONNENTOR

Příprava:

1. Houby očistěte a nakrájejte na tenké plátky. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Strouhanku opražte na másle. Na druhé pánvi osmažte na másle cibulku s houbami. Orestované houby smíchejte s opraženou strouhankou a petrželovou natí.

2. Troubu předehřejte na 100 °C. Pstruhy umyjte a osušte. Vnitřek pstruha osolte, opepřete a posypte kořením na ryby rybáře Svena. Polovinou houbové směsi naplňte pstruhy a omotejte provázkem, aby náplň nevytekla.

3. Rozehřejte konopný olej na pánvi a orestujte pstruhy z každé strany asi 1 minutu. Ryby vložte do pekáče a rozdělte na ně druhou polovinu houbové směsi. Polejte zbytkem oleje, osolte a opepřete. V předehřáté troubě pečte asi 40 minut při teplotě 180 °C. Před servírováním odstraňte provázek.

4. Podávejte s bílým chlebem nebo vařeným bramborem s bylinkami.



Galerie

Komentáře (0)

Diskutovat mohou pouze registrovaní zákazníci.


Na této stránce používáme cookies za účelem její funkčnosti, optimalizace, efektivnějšího oslovování zájemců o naše služby a analýzy návštěvnosti prostřednictvím Google Analytics. Nastavení cookies můžete upravit ve svém prohlížeči. Více informací a úplné poučení naleznete zde.

Souhlasím

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat produkty mezi oblíbené

Přihlásit se