Nastavení země / jazyka

V nastavení si můžeš změnit jazykovou mutaci a také zemi, na jejímž základě se ti budou zobrazovat ceny produktů v příslušné měně. Nastavení si můžeš kdykoliv znovu změnit a přestavit. V případě změny jazykové mutace budeš přesměrován na doménu dané země.

Nastavení země / jazyka

V nastavení si můžeš změnit jazykovou mutaci a také zemi, na jejímž základě se ti budou zobrazovat ceny produktů v příslušné měně. Nastavení si můžeš kdykoliv znovu změnit a přestavit. V případě změny jazykové mutace budeš přesměrován na doménu dané země.


Jehněčí rolky štěstí s ovčím sýrem

Skvělé pochutnání!

Přísady pro 4 osoby:

Složení:

Příprava:

1. Lilek nakrájejte podélně na ½ cm silné plátky, poukládejte na plech vyložený pečicím papírem, osolte kouzelnou solí, opepřete a pečte v troubě při 180 °C po dobu 10 minut.

2. Cibuli nakrájejte na jemné kostky.

3. Na rozpáleném olivovém oleji orestujte mleté maso, přidejte cibulku a dál krátce restujte.

4. Smíchejte s rajským protlakem a krátce opékejte. Přidejte rajčata nakrájená na kostky, zalejte 1/8 l vody, okořeňte a nechte povařit.

5. Sýr Feta nakrájejte na 1 cm kostičky, přidejte do mletého masa, ochuťte kořením Štěstí, sundejte z plotny a nechte vychladnout

6. Lilkové plátky naplňte 1-2 lžičkami mleté směsi a pevně srolujte. Formu z jánského skla vymastěte máslem, poukládejte do ní lilkové rolky, posypte strouhaným sýrem a při teplotě 170 ° C pečte asi 15 minut. Po upečení vyndejte z trouby a podávejte s plátkem bílého chleba a ledovým salátem.



Galerie

Komentáře (0)

Diskutovat mohou pouze registrovaní zákazníci.


Na této stránce používáme cookies za účelem její funkčnosti, optimalizace, efektivnějšího oslovování zájemců o naše služby a analýzy návštěvnosti prostřednictvím Google Analytics. Nastavení cookies můžete upravit ve svém prohlížeči. Více informací a úplné poučení naleznete zde.

Souhlasím

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat produkty mezi oblíbené

Přihlásit se