Nastavení země / jazyka

V nastavení si můžeš změnit jazykovou mutaci a také zemi, na jejímž základě se ti budou zobrazovat ceny produktů v příslušné měně. Nastavení si můžeš kdykoliv znovu změnit a přestavit. V případě změny jazykové mutace budeš přesměrován na doménu dané země.

Nastavení země / jazyka

V nastavení si můžeš změnit jazykovou mutaci a také zemi, na jejímž základě se ti budou zobrazovat ceny produktů v příslušné měně. Nastavení si můžeš kdykoliv znovu změnit a přestavit. V případě změny jazykové mutace budeš přesměrován na doménu dané země.


Dr. Feelgood Kokosový olej BIO RAW 180ml (skleněná dóza)

Značka: Dr. Feelgood

Olej se získává z ořechů kokosové palmy. Přesto, že se označuje jako olej, jedná se v podstatě o "máslo", nebo tuk, který se stává tekutým od teploty cca 25 ° C. Je mimořádně stabilní a dobře se uchovává. Je součástí mnoha kosmetických výrobků, snadno se mísí s jinými oleji a éterickými oleji (vyzkoušejte některé sladké květové vůně jako např. jasmín, palmu růžovou, růžové dřevo).

229,00 Kč
dostupnost: skladem 8 ks

Nejdřív si vyber velikost

Do košíku


"Kouzlo exotiky"

Olej se získává z ořechů kokosové palmy. Přesto, že se označuje jako olej, jedná se v podstatě o "máslo", nebo tuk, který se stává tekutým od teploty cca 25 ° C. Je mimořádně stabilní a dobře se uchovává. Je součástí mnoha kosmetických výrobků, snadno se mísí s jinými oleji a éterickými oleji (vyzkoušejte některé sladké květové vůně jako např. jasmín, palmu růžovou, růžové dřevo).

Má nádhernou kokosovou vůni a skvělou chuť, takže si ho jistě oblíbíte i v kuchyni při přípravě jídel. Díky své schopnosti odolávat vysokým teplotám je vhodný i na pečení, smažení a fritování.

Co ještě možná o kokosovém oleji nevíte:

  • zjemňuje a zvlhčuje pokožku až do hloubky, nezanechává pocit mastnoty
  • poskytuje pokožce přirozenou ochranu před UV zářením během slunečných dnů (SPF 4)
  • je mimořádně vhodný k použití po opalování (je chladivý a uklidňující); vyzkoušejte směs kokosového oleje s marakujovým olejem (je analgetický) - je výjimečně uklidňující a navíc budete nádherně vonět
  • používá se jako vlasový zábal pro suché a poškozené vlasy
  • nepostradatelný pomocník při přípravě jídel
  • je ideální pro lidi s poruchami metabolismu tuků a oslabenou činností střev
  • brzdí rozmnožování škodlivých bakterií a plísní
  • může také zpomalovat rozvoj virových onemocnění, jako například nachlazení, nebo dokonce herpesy

Ode dne 14. 12. 2012 vstoupilo v platnost nařízení EU č. 432/2012, podle kterého není možné bez předchozího schválení EU uvádět vliv potravinových doplňků na lidské zdraví nebo podávat informace, které obsahují lékařskou diagnózu. Informace uvedené na našich stránkách vycházejí ze subjektivních zkušeností (i naší rodiny) a jsou převzaty z dostupných a ověřených zdrojů na internetu, od výrobců rostlinných olejů a z referencí od našich zákazníků. Nemůžeme ale vzbuzovat u případného konzumenta dojem, že u něho nastanou jakékoliv fyziologické změny. Informace nereprezentují lékařské, nebo jiné zdravotnické postupy a názory. Děkujeme vám za pochopení a věříme, že důležité informace pro své zdraví získáte z jiných zdrojů.

Složení:

100% Cocos nucifera oil

Země původu: Srí Lanka

Balení: 180ml / skleněná dóza

 



Na této stránce používáme cookies za účelem její funkčnosti, optimalizace, efektivnějšího oslovování zájemců o naše služby a analýzy návštěvnosti prostřednictvím Google Analytics. Nastavení cookies můžete upravit ve svém prohlížeči. Více informací a úplné poučení naleznete zde.

Souhlasím

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat produkty mezi oblíbené

Přihlásit se