Nastavení země / jazyka

V nastavení si můžeš změnit jazykovou mutaci a také zemi, na jejímž základě se ti budou zobrazovat ceny produktů v příslušné měně.
Nastavení si můžeš kdykoliv znovu změnit a přestavit. V případě změny jazykové mutace budeš přesměrován na doménu dané země.


Zobraz autora ok Autor:
Uspořádej články ok Seřazeny

zobrazují se ti filtrované záznamy

Kokosový Olej - Cocos Nucifera Oil

Název INCI - Cocos Nucifera Oil (Kokosový olej)

Cocos Nucifera Oil

Kokosový olej se získává z jádra zralého kokosu, sklizeného z kokosové palmy. Olej je velmi bohatý na vlákninu, vitamíny a minerály, zejména vitamín E, který je známý přírodní antioxidant a pomáhá v boji proti volným radikálům.

Jeho malá molekulární struktura pomáhá při rychlé absorpci do kůže. Kokosový olej udržuje pleť pružnou a vláčnou. Pomáhá lidem s kožním onemocněním, jako je ekzém a psoriáza, jakož i udržovat akné pod kontrolou.

antibakteriální, protiplísňové, antioxidační a antimikrobiální vlastnosti, které pomáhají uklidnit zánět, bojovat s infekcemi a mírní červenou suchou kůži, která může způsobit akné.

Kromě toho, kokosový olej napomáhá při odstraňování povrchové vrstvy odumřelých kožních buněk, takže kůže zůstává hladší.

Alternativní jména

Acidulated Coconut Soapstock, Coconut Extract, Coconut Absolute, Coconut Fatty Acid Triglyceride, Coconut Oil, Cocos Nucifera Oil, Copra Oil, Coconut Butter, Coconut Palm Oil, Kokosový Olej



Komentáře (0)

Diskutovat mohou pouze registrovaní zákazníci.


  • Ráno
  • Dopoledne
  • Oběd
  • Odpoledne
  • Večer
  • Noc

Len registrovaný užívatelia si môžu pridať produkty medzi obľúbené.

Prihlásiť sa