Nastavení země / jazyka

V nastavení si můžeš změnit jazykovou mutaci a také zemi, na jejímž základě se ti budou zobrazovat ceny produktů v příslušné měně.
Nastavení si můžeš kdykoliv znovu změnit a přestavit. V případě změny jazykové mutace budeš přesměrován na doménu dané země.


Zobraz autora ok Autor:
Uspořádej články ok Seřazeny

zobrazují se ti filtrované záznamy

Včelí Vosk - Cera Alba

Název INCI – Cera Alba (Včelí Vosk)

Cera Alba

Tato vosková látka pochází z úlů a je přirozeně vylučována včelami z rodu Apis mellifera.

Včelí vosk se pečlivě sklízí, aniž by došlo k poškození úlů a včel. Jednoduchou filtrací se odstraní nečistoty, čímž se zachovají všechny jeho úžasné vlastnosti a medové aroma.

Může být použit i jako léčebná složka v celkovém složení kosmetického přípravku a jako samostatně použitelný vosk se používá již po staletí.

Včelí vosk (Cera Alba)

  • výborně udržuje vlhkost
  • zabraňuje ucpávání pórů
  • pomáhá vytvořit příjemnou hedvábnou texturu v kosmetických výrobcích
  • má antiseptické vlastnosti
  • pomáhá při hojení ran
  • zklidňuje a chrání pokožku před vysoušením, aniž by jí bránil v schopnosti dýchat

Zařazení včelího vosku do kosmetických složek nedělá výrobek lepkavým ani mastným, ale pomáhá vytvořit velmi luxusní pocit na pokožce.

Je klasifikován jako pojivo, stabilizátor emulze, vonná přísada a viskozitu zvyšující činidlo.

Alternativní jména

Beewax Absolute, Beewax Concrete, Beewax White (Apis Mellifera L.), Bleached Beewax, Cera Alba, White Beewax, White Wax, Yellow Wax, Včelí Vosk



Komentáře (0)

Diskutovat mohou pouze registrovaní zákazníci.


  • Ráno
  • Dopoledne
  • Oběd
  • Odpoledne
  • Večer
  • Noc

Len registrovaný užívatelia si môžu pridať produkty medzi obľúbené.

Prihlásiť sa