Nastavení země / jazyka

V nastavení si můžeš změnit jazykovou mutaci a také zemi, na jejímž základě se ti budou zobrazovat ceny produktů v příslušné měně.
Nastavení si můžeš kdykoliv znovu změnit a přestavit. V případě změny jazykové mutace budeš přesměrován na doménu dané země.


Zobraz autora ok Autor:
Uspořádej články ok Seřazeny

zobrazují se ti filtrované záznamy

Meruňkový olej BIO 200ml (PET)

Výrobce: Dr. Feelgood

Olej se získává z meruňkových jader a má vysoký obsah nenasycených esenciálních mastných kyselin, zejména kyseliny olejové a kyseliny linoleové. Proto velmi dobře proniká pokožkou a dodává jí potřebné výživné látky. Dokonale se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Meruňkový olej obsahuje vysoký podíl vitamínu A a E, velkou měrou přispívá k hydrataci pokožky, zvláčňuje ji a regeneruje.

345,00 CZK
dostupnosť: na ceste

Nejdřív si vyber velikost

Do košíku


"I pro tu nejcitlivější pleť"

Olej se získává z meruňkových jader a má vysoký obsah nenasycených esenciálních mastných kyselin, zejména kyseliny olejové a kyseliny linoleové. Proto velmi dobře proniká pokožkou a dodává jí potřebné výživné látky. Dokonale se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Meruňkový olej obsahuje vysoký podíl vitamínu A a E, velkou měrou přispívá k hydrataci pokožky, zvláčňuje ji a regeneruje.

Je velmi vhodný k ošetření suché, jemné a citlivé až extrémně citlivé pleti. Z tohoto důvodu je nejčastěji používaným olejem při péči o jemnou pokožku novorozenců a malých dětí. Výborně prospívá i pokožce, která je vysušená a poškozená po opalování. Má velmi příjemnou, jemnou vůni a pro jeho vlastnosti se často používá na masáž obličeje v kosmetické praxi.

Olej z meruňkových jader se s velkým úspěchem používá při různých stavech arteriosklerózy (užívá se vnitřně) a také jako antirevmatikum (vnější užití). Velmi dobře se mísí s jinými oleji. Jako antirevmatický masážní olej můžeme použít meruňkový olej buď čistý nebo smíchaný s 1/3 oleje Tamanu, na zvýšení analgetického působení.

Přesto, že se v Evropě pěstuje poměrně mnoho meruněk, olej z meruňkových jader není běžný. Jeho výroba je poměrně nákladná a tak bývá často zaměňován s mandlovým olejem, který má však jiné vlastnosti.

Pouze v oleji lisovaném za studena se uchovávají všechny bioaktivní látky meruňkového oleje.

Na co všechno je meruňkový olej vhodný?

  • výborně prospívá pokožce, která je vysušená a poškozená po opalování
  • velmi dobře proniká pokožkou a dodává jí potřebné výživné látky
  • nezanechává pocit mastnoty
  • obsahuje vysoký podíl vitamínů A a E
  • přispívá k hydrataci pokožky, zvláčňuje ji a regeneruje
  • je vhodný k ošetření jemné pokožky novorozenců a malých dětí
  • má přirozené jemné aroma a pro svoji lehkost se dá dobře použít na masáž obličeje v kosmetické praxi
  • meruňkový olej má vysoký obsah vitaminu B17, který je nesmírně ceněn pro jeho protirakovinné účinky

Dostupnost: Čerstvé oleje nám výrobce zasílá jednou za týden. Pokud není olej uveden jako "skladem" ale "na cestě", znamená to, že objednaný olej vám bude zaslán maximálně do 14 dnů. Zpravidla to ale stíháme do 10 dnů.

Ode dne 14. 12. 2012 vstoupilo v platnost nařízení EU č. 432/2012, podle kterého není možné bez předchozího schválení EU uvádět vliv potravinových doplňků na lidské zdraví nebo podávat informace, které obsahují lékařskou diagnózu. Informace uvedené na našich stránkách vycházejí ze subjektivních zkušeností (i naší rodiny) a jsou převzaty z dostupných a ověřených zdrojů na internetu, od výrobců rostlinných olejů a z referencí od našich zákazníků. Nemůžeme ale vzbuzovat u případného konzumenta dojem, že u něho nastanou jakékoliv fyziologické změny. Informace nereprezentují lékařské, nebo jiné zdravotnické postupy a názory. Děkujeme vám za pochopení a věříme, že důležité informace pro své zdraví získáte z jiných zdrojů.

Složení:

100% Prunus Armeniaca kernel oil

Země původu: Turecko

Balení: 200ml / PET

 



  • Ráno
  • Dopoledne
  • Oběd
  • Odpoledne
  • Večer
  • Noc

Len registrovaný užívatelia si môžu pridať produkty medzi obľúbené.

Prihlásiť sa